Rólunk

Mi a PPC kerekasztal?

A magyar piac legrégebbi PPC ügynökségeinek jó néhány vezetője régóta ismeri egymást. Vagyunk néhányan, akiket évtizedes szakmai tapasztalat köt össze, sok siker és szerencsére nagyon kevés kudarc. Igyekszünk helyet és időt találni, hogy alkalmanként beszélgessünk, kötetlen formában.

A szakma érdekében, ha kell, egyeztetünk alapelvekről és kritériumokról, amelyeket a mindennapi munkavégzés során és döntési helyzetekben egyaránt iránymutatónak tartunk. Ezek a témák általában az üzleti etika, a hirdetők felé vállalható transzparencia, a szakmai minimumok és az ügyfélkezelés területére terjednek ki.
A kerekasztal meghívásos, ismerősi rendszerben működik, semmilyen hivatalos kerete nincs, de a rendszeresen résztvevő cégeket feltüntettük alább. Biztatunk minden hazai digitális marketinggel foglalkozó piaci szereplőt, hogy amennyiben módjában áll, terjessze, támogassa és mindennapi munkavégzésébe építse be jelen weboldalon közzétett alapelveket és kritériumokat.

Kik a résztvevők?

Többnyire azok a szakemberek, akiknek a blog cikkei megtalálhatóak ezen az oldalon, de a kerekasztal nem egy állandó társaság, és sajnos nincs is mindig mód arra, hogy mindenki jelen lehessen.

Az kerekasztal alapítói egyenként is éves szinten milliárdos nagyságú PPC költést kezelnek és összességében 70 év kampánykezelési tapasztalattal bírnak. Köztük megtalálható az összes hazai Google Marketing Partner ügynökség, egy jelentős MCN partnert és a legtöbb itthon dolgozó GAIQ képesítéssel rendelkező munkavállalót aggregálják. 

Mi a PPC kerekasztal célja és be lehet-e kerülni?

Nincs semmilyen cég, szervezet, szövetség, alapítvány vagy klub, amihez hivatalosan csatlakozni lehetne, a kerekasztal üzleti baráti körként határozza meg önmagát, azzal a céllal, hogy néhány fontos kérdésben a hazai performance marketing cégek között egyetértés alakuljon ki, mind a hazai digitális reklámpiac, mind az ügyfelek előnyére.

Hogyan csatlakozhatok?

A csatlakozás önmagában megvalósul azzal, ha valaki akár cégként, akár egyéni szakértőként jelzi saját online felületein, hogy egyetért és támogatja a ppckerekasztal.hu valamely aloldalán megfogalmazott állásfoglalást. Ezek sohasem jogi állásfoglalások, inkább hozzáállást, korrekt üzleti viselkedést, szakmai szolgáltatások minimum tartalmát, és egyéb számunkra fontos témákat tisztázó rövid pontok. Arra használjuk őket, hogy egy ügyfél számára hiteles válaszokat nyújthassanak azáltal, hogy nem egy értékesítési helyzetben lévő kollégától hallják az érvelést, hanem egy szakmai kerekasztal jegyzeteként.

Minden mindenkire kötelező?

Nem elvárása egyik résztvevő félnek sem, hogy mindenki mindennel egyetértsen. Azt is tudjuk, hogy nem lehet mindig minden pontot betartani szerződéses, jogi, adatvédelmi, vagy akár személyes okokból. Ez nem von le számunkra annak az értékéből, hogy egy közös felületen terjesszük a számunkra fontos kérdésekre adott, közösen megfogalmazott válaszokat.

Kérdésem van, tudtok segíteni?

Valószínűleg tudunk segíteni. Ha valami számodra fontos, írj nekünk.

Ki szerkeszti az oldalt?

A ppckerekasztal.hu oldalt önkéntesen, díjazás nélkül a PPC Média kezeli.